Tangen

Tangen

Mer om Tangen

Huset i Tangen är en exklusiv fjällstuga belägen i ett av Sälens mest attraktiva områden, Nya Sälfjällstangen (vägbeskrivning). Bli betagen av den vackra utsikten med Högfjällshotellet och Sälens fjällkyrka. Njut av vårsolen på terrassen i sydvästläge. Nordens alper med längdåkningsspår och rösade leder ligger alldeles inpå knuten. Det är cirka 400 meter glid- eller gångavstånd till transportliften som tar dig till liftsystemen i Lindvallen och Högfjällshotellet. Omgivningarna lämpar sig väl för barns lekar och utflykter. Det är en km till restauranger, badanläggning, affärer, ICA, skiduthyrning m.m.

Stugan har två spegelvända lägenheter om vardera 130 kvm boyta och 8 + 2 bäddar. Lägenheterna kännetecknas av genuint hantverk i gammaldags dalastil. Våtutrymmena har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustningsstandarden är hög då varje lägenhet har kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, 2 kabel-tv, dusch, bastu, 2 toaletter, torkskåp, öppen spis med ved, uttag för motorvärmare m.m. Rökförbud gäller i båda lägenheterna. Lägenhet B är djurfri.

Lägenheterna har ett sovrum med våningssäng, två sovrum med dubbelsäng samt sovloft med dubbelsäng och bäddsoffa. Allrum med matplats, hörnsoffa, brasa och TV. Sovloft med extra TV. Mysig solveranda i sydvästläge.
Rökförbud gäller i alla lägenheter i huset, såväl i Gruven som i Tangen.

Planlösningar
Övervåning

Entréplan
blank
Sousterrainvåning
blank