Mer om Gruven

Här har vi vår fjällstuga med tre lägenheter (Vägbeskrivning). Den är vackert belägen i sydvästsluttning i området Östra Färdkällan beläget mitt emellan Högfjällshotellet och Tandådalens östra liftar. Slalombackar, restauranger, pubar, barer, bistro, affärer, ICA, badanläggning, biograf, skiduthyrning och mycket mer finns inom en kilometers avstånd. Längdåkningsspåren går inpå knutarna och skidbussar mellan liftanläggningarna går 150 meter bort.

Familjevänligt och barnvänligt boende

Området är mycket lugnt och barnvänligt och inbjuder till pulkaåkning och snögubbsmakeri för de små. Här är det nära till allt utom möjligen till nattliv. Å andra sidan ligger högfjällshotellet ett stenkast bort. Karta till huset finner du här.

Om huset och lägenheterna i Gruven

Varje lägenhet har åtta bäddar i fyra sovrum/sovloft och är utrustad med kyl och frys, spis med vanlig ugn, microvågsugn, diskmaskin, öppen spis med ved, kabel-TV, dusch och toalett (kaklade väggar och klinkergolv), bastu, torkskåp, motorvärmaruttag m.m. Hela huset är uppvämt med bergvärme.

De övre lägenheterna (A och B) har två sovrum med våningssäng samt ett sovrum och ett sovloft med vardera en dubbelsäng. Dessutom finns ett stort och rum med öppen spis att mysa i. Härlig solveranda i sydvästläge. Storleken på lägenheteterna är 75 kvm. Lägenhet A är djurfri.

Den nedre lägenheten (C) har två sovrum med dubbelsäng samt två rum med våningssäng. Även här finns ett stort mysigt rum med matplats, öppen spis, TV samt kök. Dess uteplats har sydvästläge med goda chanser för solsken. Denna lägenheten är 85 kvm.

Rökförbud gäller i samtliga våra lägenheter.

Översikt:

Snickar M Andersson stuguthyrning, Exteriör
Tre lägenheter à 8 bäddar i timrad stuga, vackert belägen i Sälenfjällen, mellan Högfjällshotellet och Tandådalen.

I huset:

I Gruvens närhet:

Översiktskarta över fjällen i Sälen * Google karta * Eniro Karta/vägbeskrivning
Lista med lediga lägenheter * Intresseanmälan

Bilder

Scroll to Top