Mer om Tangen

Tangen
Tangen

Huset i Tangen är en exklusiv fjällstuga belägen i ett av Sälens mest attraktiva områden, Nya Sälfjällstangen (vägbeskrivning). Bli betagen av den vackra utsikten med Högfjällshotellet och Sälens fjällkyrka. Njut av vårsolen på terrassen i sydvästläge. Nordens alper med längdåkningsspår och rösade leder ligger alldeles inpå knuten. Det är cirka 400 meter glid- eller gångavstånd till transportliften som tar dig till liftsystemen i Lindvallen och Högfjällshotellet. Omgivningarna lämpar sig väl för barns lekar och utflykter. Det är en km till restauranger, badanläggning, affärer, ICA, skiduthyrning m.m.

Om stugan och lägenheterna i Tangen

Stugan har två spegelvända lägenheter om vardera 130 kvm boyta och 8 + 2 bäddar. Lägenheterna kännetecknas av genuint hantverk i gammaldags dalastil. Våtutrymmena har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustningsstandarden är hög då varje lägenhet har kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, 2 kabel-tv, dusch, bastu, 2 toaletter, torkskåp, öppen spis med ved, uttag för motorvärmare m.m. Rökförbud gäller i båda lägenheterna. Lägenhet B är djurfri.

Lägenheterna har ett sovrum med våningssäng, två sovrum med dubbelsäng samt sovloft med dubbelsäng och bäddsoffa. Här finns också ett allrum med matplats, hörnsoffa, brasa och TV. Även sovloft har  TV. Den mysiga solveranda har sydvästläge.
Rökförbud gäller i alla lägenheter i huset, såväl i Gruven som i Tangen.

Översikt

Snickar M Andersson stuguthyrning i Sälen. Exteriör från Tangen
Två lägenheter à 10 bäddar i timrad stuga belägen i Nya Sälfjällstangen mellan Lindvallen och Högfjällshotellet.


I huset:

I området:

Planlösningar:
Övervåning


Entréplan


Sousterrainvåning

Översiktskarta över fjällen i Sälen * Google karta över Tangen * Eniro Karta/vägbeskrivning
Lista med lediga lägenheter i Tangen/Gruven * Intresseanmälan
Scroll to Top