Här kommer vi med lite tips och länkar till dig.

Sälen, Sveriges motsvarighet till Alperna, har mycket gott att erbjuda. Vi i familjen Andersson tillhandahåller ombonat boende i närhet till det mesta. Och här bistår vi gärna med tips om och länkar till vad man göra annat än att åka skidor och bo. Tipsen nedan ger dig möjlighet att söka efter sådant som du gärna vill passa på att göra under vistelsen. Friluft, mat, slalom, utflykter, hälsa etc. Mycket finns med, men skulle det vara nåt du saknar eller anser är felaktigt så är du varmt välkommen att kontakta oss, så fixar vi till det. 

 

Skidor i backar och spår

I Sälen finns slalombackar för små och stora, från gröna pister till svarta svåra. Dessutom kan man åka på längden. Spåren börjar precis utanför knuten vid våra stugor.

 

Tips om andra utenöjen

Det finns annat att roa sig med utomhus. Rida, åka skoter eller hundspann? Om sommaren kan man paddla kanot, gå bland de vackra bergen, fiska, etc.

 

Äta, dricka och andra innenöjen

Närheten till matbutiker gör det lätt att äta hemma i stugan. Men ibland vill man kanske ut och äta gott, kanske roa sig med After-ski eller biobesök. Eller varför inte ta ett dopp? Vi rekommenderar ett besök på en WhiteGuide restaurang. I sälen finns många fina matställen där ni kan att äta lyxigt och gott.

Här kommer åtminstone en hyfsad sammanställning med tips på uteställen 

 

Shopping och Hälsa

Komplettera med lite lokalt producerat. Eller måna om er egen skönhet och hälsa när ni har ledigt. Massage, spa, frisering etc. Det mesta finns inom räckhåll.

 

Tips om utflykter och sightseeing

Någon eller några dagar kanske man vill se annat än liftköer och backar. Vi tipsar här om sevärda besöksmål som ligger inom hyfsat rimligt avstånd från Sälen. Dessa har dessutom fördelen att finnas där året om.

 

 

Väder, Snödjup och Transporter

Planera ditt resande till och din vistelse i Sälen. Kolla in väder, väglag, snödjup och transporter.

Länkar och tips om vad man kan göra

Hej

Vi håller på att flytta! Nej, inte familjen och inte husen. Däremot flyttar vi nu till ny hemsida.

Du finner oss på https://fjallstugorisalen.se.

 

Gå dit, glöm inte att bokmärka sidan så att du alltid hittar tillbaka till oss.

Välkomna!

This will close in 20 seconds

Rulla till toppen