Hyr stuga i hjärtat av Sälenfjällen

Bekvämt, modernt och ompysslat boende i våra stugor, nära till slalombackar och natur

Snickar M Anderssons stuguthyrning erbjuder modernt, personligt och bekvämt boende i två välutrustade timmerhus i de svenska fjällen nära slalombackarna i Lindvallen och Högfjällshotellet i Sälen. Båda stugorna ligger i sydvästsluttningar med underbar utsikt över Sälenfjällen. Därmed ges goda chanser till sol hela året om. Förutom att lägenheterna mysiga och rustika är de också modernt utrustade med komplett kök, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin, kabel-TV, trådlöst nätverk (Wifi), bastu, öppen spis med ved, torkskåp, motorvärmaruttag, skidställ m.m. Ett perfekt boende under vintersemester, då det är nära till slalombackar och natur. Sedan hösten 2022 finns Easee laddstation för elbil vid båda stugornaladdstolpe

Dessutom finns det fina restauranger, affärer, skiduthyrning, inomhusbad, biograf, ponnyridning liksom mycket annat praktiskt inom cirka 1 km gångavstånd. Missa inte tipsen på vår länksida.

Jullov, Sportlov och Påsklov i Sälenfjällen

Sälenfjällen är perfekt för skidsemester och lov med familj, vänner och kolleger. Vintertid erbjuder området skidåkning både i slalombackar och i längdåkningsspår. Till slalombackarna kommer du med bil eller skipassbuss (Gruven) eller så glider du på skidorna enkelt från dörren (Tangen) ner till transportliften som tar dig till Högfjällshotellets och till Lindvallens liftområden. Likaså lätt kommer du hem till stugorna. Utöver slalombackar börjar längdåkningsspåren precis runt knuten och för de lekfulla – barn som vuxna – finns vintertid gott om lätta backar och snö till snögubbemakeri.

Vad gör man resten av året då?

Visserligen är Sälenfjällen grant att se i vinterskrud. Men det är också otroligt vackert och värt att besöka hela året. Även sommartid är området fullt av aktiviteter och evenemang (se gärna vår länklista över aktiviteter året om) och de böljande bergen inbjuder till uppfriskande höstvandringar bland sprakande färger.

Du är alltid välkommen att boka boende hos oss. Vår stuguthyrning är tillgänglig året om, inte bara över loven.

Hyr stuga hos oss för en ledig vecka, skäm bort er själva och ladda batterierna i vår underbara fjällvärld.

 

Mer om oss Anderssons och om vår stuguthyrning

 


Mer om våra stugor


Lägenheterna är modernt och mysigt inredda. Alla våra lägenheter har:

 • kyl & frys,
 • spis med ugn,
 • microvågsugn,
 • diskmaskin,
 • öppen spis med ved,
 • kabel-TV,
 • fri wi-fi,
 • dusch & toalett (kaklade väggar och klinkergolv),
 • bastu,
 • torkskåp,
 • motorvärmaruttag m.m.,
 • Easee laddbox till elbil,
 • veranda med utegrill

Läs mer om Gruven

I vår timrade stuga i Gruven har vi plats för totalt 24 boende fördelat på tre lägenheter à 8 bäddar. Denna skidstuga är vackert belägen i Sälenfjällen, mellan Högfjällshotellet och Tandådalen. Skipassbussen går utanför dörren.

Hyr stuga Gruven vid Östra färdkällan nära Högfjällshotellet Gruven


Läs mer om Tangen

Tangen-stugan består av två spegelvända lägenheter med totalt 20 bäddar, dvs vardera 10 bäddar.  Denna timrade skidstuga ligger mellan Lindvallen och Högfjällshotellet. Transportlift till slalombackar i Lindvallen och Högfjällshotellet går utanför knuten.

Hyr stuga i Tangen vid Lindvallen i Sälenfjällen Tangen


 

Slalom utförsbacke Lindvallen
Sportlov i Lindvallen

Lista med lediga lägenheter i Tangen/Gruven
Intresseanmälan
Översiktskarta över fjällen i SälenWeb Analytics Made Easy - Statcounter


Hej

Vi håller på att flytta! Nej, inte familjen och inte husen. Däremot flyttar vi nu till ny hemsida.

Du finner oss på https://fjallstugorisalen.se.

 

Gå dit, glöm inte att bokmärka sidan så att du alltid hittar tillbaka till oss.

Välkomna!

This will close in 20 seconds

Rulla till toppen