Mer om Gruven

Gruven

Här har vi vår fjällstuga med tre lägenheter (Vägbeskrivning). Den ligger vackert i sydvästsluttning i området Östra Färdkällan, beläget mitt emellan Högfjällshotellet och Tandådalens östra liftar.

Slalombackar, restauranger, pubar, barer, bistro, affärer, ICA, badanläggning, biograf, skiduthyrning och mycket mer finns inom en kilometers avstånd. Å andra sidan börjar längdåkningsspåren inpå knutarna och skidbussar mellan liftanläggningarna går 150 meter bort. Med andra ord är det inte långt till friluftslivet.

Familjevänligt och barnvänligt boende

Området är mycket lugnt och barnvänligt och inbjuder till pulkaåkning och snögubbsmakeri för de små. Å andra sidan ligger högfjällshotellet ett stenkast bort om man är mer road av nattliv, after-ski, restaurangmat etc. Karta till huset finner du här.

Om huset och lägenheterna i Gruven

Varje lägenhet har åtta bäddar i fyra sovrum/sovloft och är utrustad med kyl och frys, spis med vanlig ugn, microvågsugn, diskmaskin, öppen spis med ved, kabel-TV, dusch och toalett (kaklade väggar och klinkergolv), bastu, torkskåp, motorvärmaruttag m.m. Med andra ord finns bekvämligheten inom räckhåll. Likaså finns tillgång till internet i hela huset. Självklart är huset klimatsmart uppvärmt med bergvärme.

De övre lägenheterna (A och B) har två sovrum med våningssäng samt ett sovrum och ett sovloft med vardera en dubbelsäng. Dessutom finns ett stort och rum med öppen spis att mysa i. Förutom den mysiga interiören ligger solverandan i sydvästläge. Storleken på lägenheterna är 75 kvm. Lägenhet A är djurfri.

Den nedre lägenheten (C) har två sovrum med dubbelsäng samt två rum med våningssäng. Även här finns ett stort mysigt rum med matplats, öppen spis, TV samt kök. Även denna uteplats har sydvästläge med goda chanser för solsken. Lägenheten är 85 kvm.

Rökförbud gäller i samtliga våra lägenheter.

Huset i Gruven har laddstolpe för elbil.


Översikt:

Snickar M Andersson stuguthyrning, Exteriör
Tre lägenheter à 8 bäddar i timrad stuga, vackert belägen vid Östra färdkällan i Sälenfjällen, mellan Högfjällshotellet och Tandådalen.


I och vid huset:


Gruvens närhet:


Sälens by (12 km):

Lindvallen (4 km)

Övrigt


Översiktskarta över fjällen i Sälen * Google karta * Eniro Karta/vägbeskrivning
Lista med lediga lägenheter * Intresseanmälan

 


Bilder

Hej

Vi håller på att flytta! Nej, inte familjen och inte husen. Däremot flyttar vi nu till ny hemsida.

Du finner oss på https://fjallstugorisalen.se.

 

Gå dit, glöm inte att bokmärka sidan så att du alltid hittar tillbaka till oss.

Välkomna!

This will close in 20 seconds

Rulla till toppen